Nieuw!!!

BRANDBLUSSYSTEEM voor in het schoorsteenkanaal

De meeste woningbranden worden veroorzaakt door schoorsteenbrand. Het is dus cruciaal om zo snel mogelijk in actie te komen als u schoorsteenbrand heeft.

Spijker Techniek heeft een brandblussysteem ontwikkeld speciaal voor in het schoorsteenkanaal. Deze is ontwikkeld om zo veel mogelijk schoorsteenbranden tijdig te doven, waardoor er zo min mogelijk schade ontstaat aan de schoorsteen cq. woning. Na een ontwikkeling van acht jaar met testen, berekenen en aanpassen is Spijker Techniek de eerste die dit systeem op de markt brengt.
Als u besluit om een brandblussysteem te nemen komt er altijd eerst een monteur van Spijker Techniek langs voor een camera-inspectie om te kijken naar de situatie in het schoorsteenkanaal zoals: diameter van de schoorsteen, de bochten cq. versleping van de schoorsteen, risico plekken in een bouwkundig kanaal, of bijvoorbeeld een rieten dak. Zo wordt elk brandblussysteem aangepast naar het rookkanaal. Ook wordt er dan met u overlegt en gekeken waar het brandblussysteem kan komen te hangen.

Voor meer informatie of vragen bel gerust

Spijker Techniek